Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mardin’de “Ramazan” denetimleri başladı

Mardin Büyükşehir Belediyesi zabıta

Mardin Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, Ramazan ayı alışverişi nedeniyle denetimlerini sıklaştırdı. Hâl, market, kasap ve semt pazarlarında fiyat denetimi terazi ölçümleme kontrolü, raf-kasa fiyat kontrolü ve son kullanma tarihi (SKT) denetimi yaptı.

Mardin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı vatandaşların güvenli alışveriş yapmaları için denetimlerine devam ediyor. Ekipler Ramazan ayı arifesinde semt pazarları, market ve kasap fırınlarda denetimlerini gerçekleştirdi. Raf-kasa, hijyen ve fiyat kontrolü ile ürünlerin son kullanma tarihlerinin kontrollerini yapan ekipler, vatandaşların gıdalara, daha güvenli, sağlıklı ve güvenilir şekilde ulaşmasını sağlamaya çalışıyor.

ARTAN FİYATLARA TEPKİ VAR

Ramazan alışverişine çıkan vatandaşlar ise, adeta yangın yerine dönen ürün fiyatlarına karşı tepkilerini dile getiriyor. Ramazana günler kala et ve ekmek fiyatlarının zamlanmasının ardından; Üç gün önce 15 liradan satılan patlıcanın 25 liraya, 12 liradan sayılan domatesin 18 liraya, Çarlistıon biberin 20 liradan 29 liraya, 12 liraya satılan Golden Elmanın ise 17 liraya fırlaması tepkilere neden oldu.

Plataforma claro tv box.