Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti Kızıltepe seçim koordinasyon merkezinin açılışı yapıldı

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde, AK

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde, AK Parti’nin seçim çalışmalarını yürüteceği seçim koordinasyon merkezinin açılışı yapıldı.

AK Parti Mardin 1. Sıra Milletvekili adayı Faruk Kılıç’ın, 28. Dönem milletvekili genel seçim çalışmalarını sürdüreceği seçim koordinasyon merkezinin açılışı Kızıltepe Tepebaşı mahallesi eski Hastane Caddesi üzerinde bulunan AK Parti ilçe teşkilatının eski binasında yapıldı. Açılışa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, il-ilçe başkanı, milletvekili adayları ve coşkulu büyük bir kalabalık katıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan’ın birer konuşma yaptığı açılışta, Mardin Milletvekili Adayı Faruk Kılıç da açılış nedeniyle kendilerini yalnız bırakmayan katılımcılara teşekkür etti.

Kılıç, hizmetlerin devamı ve istikrar, güven, huzurun devamı için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 14 Mayıs’ta seçmenin tercihinin yine AK Parti olacağını belirterek desteğin devamını istedi.

AK Parti Kızıltepe seçim koordinasyon merkezinin açılışı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, eski milletvekili Süleyman Bölünmez, AK Parti il başkanı Vahap Alma, ilçe başkanı Bülent Şahin, Mardin Milletvekili Adayı Faruk Kılıç, ve Milletvekili adayı Mehmet Samsa başta olmak üzere partinin diğer milletvekili adaylarının katılımı ile yapıldı.

Bettilt güncel giriş.