Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Maç günü: Mezopotamya’nın Efeleri Galatasaray ile karşılaşacak  

AXA Sigorta Efeler Ligi’nde

AXA Sigorta Efeler Ligi’nde 3. hafta mücadelesinde Yeni Kızıltepe Spor, Galatasaray HDI Sigorta karşılaşacak. Bugün saat:14.00’te başlayacak müsabaka, TRT SPOR Yıldız’da naklen yayınlanacak.

 Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 2021-2022 sezonu AXA Sigorta Efeler Liginin ilk haftasında Bingöl Solhan Spor’a konuk olan Yeni Kızıltepe Spor, maçı 3-0 kazanmıştı. İkinci haftada ise İzmir Altekma’yı kendi sahasında ağırlayan Yeni Kızıltepe Spor, müsabakayı 3-2 kazanmıştı.

Mezopotamya’nın Efeleri Yeni Kızıltepe Spor, sezonun üçüncü haftasında Galatasaray HDI Sigorta’ya konuk olacak.

İstanbul TVF Burhan Felek Spor Salonu’nda yarın saat: 14.00’te başlayacak müsabaka, TRT SPOR Yıldız’da naklen yayınlanacak.

Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı ise AXA Sigorta Efeler Ligi 1. haftasında Ziraat Bankkart’ı konuk etti ve maçı 3-0 kazanmıştı. Ligin ikinci haftasında ise Bursa Büyükşehir Belediyespor’a konuk olan Galatasaray HDI Sigorta, maçı 3-0 kaybetmişti.

Yeni Kızıltepe Spor, puan durumda 5 puanla 5. sırada bulunurken Galatasaray HDI Sigorta ise 3 puanla 7. sırada yer alıyor.

İstanbul’da karşı karşıya geleceği ligin güçlü takımlarından Galatasaray maçından sürpriz bir sonuçla dönmeyi hedefleyen takımda ligin ilk iki haftasında alınan galibiyetlerle moraller yüksek.