Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
TÜGVA Mardin 4. Olağan

TÜGVA Mardin 4. Olağan İl Genel Kurulu yapıldı

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Başkanı İbrahim Beşinci, ‘Yerli ve milli olan her şeyin yanındayız. Buna karşı davranan herkesin de karşısındayız.” dedi.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Mardin 4. Olağan İl Genel Kurulunda il temsilciliğine yeniden Muhyettin Ertaş seçildi. Mardin İl Müftülüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen genel kurul, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Burada konuşan TÜGVA Genel Başkanı Beşinci, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu vesilesiyle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ABD ziyaretine eşlik ettiğini hatırlatarak şöyle konuştu: “Biz orada Türkiye’nin ne kadar büyüdüğünü gördük. Temsiliyeti o kadar yukarlara çıkmış ki, ama yurda döndüğümüzde gördüğüm haberler beni çok üzdü. Haberlere baktık ki, ‘Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Biden ile görüşmemiş, o olmuş bu olmuş.’ Orada BM’nin karşısında öyle bir gökdelen dikmişiz ki, bütün misafirlerimizi sanki Türkiye’de ağırlar gibi biz ağırlamışız. İsrail Başbakanı’ndan Elon Musk’a kadar birçok iş dünyasından girişimci ağırlarken birçok devlet başkanını sanki Türkiye’de ağırlamışız. Biz oradaki duruşu, net tavrı sonuna kadar hissetmişiz, ülkeye dönüyoruz, bambaşka haberler. İşte biz buna karşıyız. Biz yerli ve milli olan her şeyin yanındayız. Buna karşı davranan herkesin de karşısındayız.”

Genel kurula; AK Parti İl Başkanı Vahap Alma, HÜDA PAR Mardin İl Başkanı İsmail Çevik, Artuklu Belediye Başkanı Mehmet Tatlıdede, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hatip Çelik, Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Duyan, Mardin STK Platformu sözcüsü Necmeddin Başboğa, davetliler ve öğrenciler de katıldı.

 

Lunabet güncel giriş.