Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Uluslararası Mezopotamya Yarı Maratonu’nda geri sayım başladı

Bu yıl ilki gerçekleştirilecek

Bu yıl ilki gerçekleştirilecek 1. Uluslararası Mezopotamya Yarı Maraton Koşusunun stardı yarın (Pazar) saat: 09.00’da verilecek. Maratona beklentinin üzerinde kayıt gerçekleşti. 363 ulusal ve uluslararası yarışmacının katılacağı maratonda, halk koşusu ile tam şenlik havasında geçecek.

Kızıltepe Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Atletizm Federasyonu tarafından ortaklaşa gerçekleştirilecek 1. Uluslararası Mezopotamya Yarı Maraton Koşusu için geri sayım başladı.

Yarın yapılacak etkinlik hakkında sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin, “Bölgemizdeki ilk Uluslararası Koşu olan 1.Uluslararası Mezopotamya Yarı Maratonu için hazırız.363 ulusal ve uluslararası yarışmacı ile beklentilerimizin üzerinde kayıt gerçekleşti. Etkinliğimiz halk koşusu ile tam şenlik havasında geçecek. Tüm halkımızı halk koşusuna davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Güzergâh, Halı Sokağından başlayıp Vakıf Banktan- üç yola, oradan Mardin Caddesi, havaalanı, Selen Kışlası ve son olarak Mehmet Akif İnan İmam Hatip lisesinin oradan dönüşü sağlanarak tekrar start yerine geri dönülerek son bulacak.

Tek şeritte gidilip tek şeritte geri dönülecek. Trafik bir şeride kapalı olacak.

 

Bettilt güncel giriş.