Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
23 Nisan Ulusal Egemenlik

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 102.Yıldönümü Kızıltepe ilçesinde de düzenlenen törenlerle coşkuyla kutlandı.

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 102. Açılış Yıl Dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarının ilki Cumhuriyet Meydanı tören alanında Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Çelenk sunma töreninin ardından kutlamalara Kızıltepe Atatürk kapalı spor salonunda devam edildi. Kutlama programına Kaymakam refiki Can Alperen Taşavlı, Cumhuriyet Başsavcısı Sinan Biter, İlçe emniyet müdürü Cenk Gedik, ilçe Jandarma komutanı Deniz Çezik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bilen, Ak Parti ilçe başkanı Bülent Şahin, kurum ve okul müdürleri, öğretmenler, öğrenci ve velileri ile vatandaşlar katıldı.

Atatürk kapalı spor salonunda düzenlenen ve Saygı duruşu ile İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bilen’in günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasının ardından İpekyolu ilk okulunun hazırladığı çeşitli etkinlikler ve oyunlar düzenlendi.

Anafartlar ilk okulu Folklor ekibinin oyunu ile tamamlanan etkinlikte Proğram içerisinde düzenlenen Çuval içinde koşma ve yumurta taşıma yarışmalarında birinci gelen öğrencilere Kaymakam refiki Can Alperen Taşavlı’nın ödül vermesiyle proğram sona erdi.